Route4WD.com is de meest complete internationale 4WD Travel & fun guide voor 4x4 plezier, vakanties, avontuur en lifestyle


Hoofdpagina


4x4 Garages


Er is een uitgebreide keuze aan deskundige garages die gespecialiseerd zijn in het verkopen, onderhouden en het prepareren van 4WDs voor speciale off road evenementen en reizen. Veelal kunt u bij deze gespecialiseerde garages ook accesoires kopen en laten monteren.

Op deze pagina vindt u de 4x4 garages per land en gesorteerd naar regio met contactinformatie, een korte beschrijving en een link naar de website.

Tip
Een gespecialiseerde 4x4 garage kan u ook vaak de juiste adviezen geven hoe u met uw 4x4 in het terrein om moet gaan. Vaak is het ook hun hobby en spreken zij uit ervaring.
Wist u dat ...
4x4 accesoires ook heel makkelijk te koop zijn via gespecialiseerde internetshops. U vindt ze op deze website onder 4x4 Accesoires.
Tip
Combineer uw 4x4 vakantie eens met een bezoekje aan een buitenlands 4x4 evenement. Hier treft u vaak demonstraties en introdukties van de nieuwste 4x4 accesoires aan. De Route4WD configurator houdt er rekening mee!