Route4WD.com is de meest complete internationale 4WD Travel & fun guide voor 4x4 plezier, vakanties, avontuur en lifestyle


Registratie/Advertenties bedrijven


Het vermelden van uw 4x4 reis, produkt of dienst en/of daarmee samenhangende produkten/diensten in de Route4WD database is gratis. Stuur Route4WD uw bedrijfsnaam, de url van uw website en de reis, het produkt of dienst die u wilt laten regsitreren en Route4WD zal z.s.m. uw informatie in haar database opnemen.

Ongeacht alle zorg die Route4WD besteedt aan het opnemen van infomatie van derden, kan het voorkomen dat deze informatie geheel/gedeeltelijk onjuist is. Stuurt u dan Route4WD een deel van de onjuiste tekst aangevuld met de juiste tekst en Route4WD zal z.s.m. de informatie corrigeren.

Gezien het grote aanbod waaruit bezoekers aan de website kunnen kiezen, biedt Route4WD aanbieders de gelegenheid om op één of meerdere website pagina´s te adverteren. De kosten hiervoor zijn met opzet laag zodat deze snel zijn terug te verdienen. Advertenties zijn er al vanaf €100 per jaar.

U kunt een email sturen aan info@Route4WD.COM of gebruik maken van onderstaande email faciliteit. Om misverstanden te voorkomen, controleert Route4WD te alle tijde de echtheid van de emails met de afzender. Stuurt u daarom een juist emailadres met de informatie mee.

Bij voorbaat dank voor uw reactie!


Van:

Onderwerp:

Boodschap: